Vibe Koli

A Vibe Koli a Vibe Fesztivál tudásfóruma, nyári egyeteme, ahol a fesztivál résztvevői különböző tematikájú előadássorozatokon, workshopokon, kerekasztal-beszélgetéseken vehetnek részt. A Vibe Koli három helyszínt ölel fel: Koli Garázs, Koli Udvar és Koli Kert. Az előadásokon, kerekasztal-beszélgetéseken többek között középiskolai, egyetemi tanárok, civil szervezeti vezetők, jogászok, kis- és nagyvállalati menedzserek, internetes személyiségek vesznek részt.

A Koli első napján a fesztiválozók többek között a vállalkozói szférába, a sportolói karrier részleteibe, a környezettudatosság lehetséges megoldásaiba nyerhettek betekintést.

A Koli második napja a generációk közötti különbségekre, az online tér hatásaira, a technológia nagyiramú fejlődésére, az űrkutatói karrier adta lehetőségekre hívta fel a figyelmet.

A Koli harmadik napján egyebek mellett a hulladékmentes életmódról, a pszichológia és technológia kapcsolatáról, az önvezető autókról, élménypedagógiáról, az influencerek hétköznapjairól esett szó.

Végül pedig a Koli negyedik napja olyan témák köré épült, mint például zeneipari menedzsment, filmipari trendek, inkubátorházak, pedagógusi pálya, öltözködés.

Galéria